Les malalties són viscudes com una cosa que ve de fora, cosa que ens ha tocat patir. I aparentment, això és veritat.

Ara bé, cal preguntar-se per què en unes circumstàncies similars, uns posen malalts i altres no. O per què uns es curen i altres no ho fan. És així de anàrquica la malaltia?

També ens podem qüestionar com és que se’ns repeteixen alguns conflictes o patrons de conducta, que no controlem, i ens perjudiquen a nosaltres i / o als del voltant, però que no sabem com evitar-ho.

El cervell automàtic o l’inconscient, que és el 95% del nostre cervell, és qui dirigeix les funcions vitals tant en estat normal com en estat alterat. Què l’ha desencadenat? Quins successos estressants hem viscut i com ens han afectat? Cada part del nostre organisme té una funció concreta, i a partir del que està funcionant de manera “anòmala” podem posar a nivell conscient quin tipus de conflicte tenim, com ho estem vivint, i per tant començar a donar-los solució per sanar-nos.

Aquesta xerrada pretenia donar resposta a aquestes qüestions que en algun moment de la nostra vida ens hem plantejat. A través de l’explicació i d’exemples reals de Desprogramació Biològica, vam poder tenir una visió molt diferent, i encoratjadora.

Està orientat a aquelles persones que tinguin interès de comprendre com funciona la interrelació entre el cervell, el cos i l’entorn, i com podem solucionar problemes de salut o relacionals, des del coneixement de la nostra biologia.

Conferencia coaching per a la salud