Servei de terapia familiar i de parella

Des  del servei de teràpia familiar i de parella  ofereixo un espai d’orientació i acompanyament enfront de crisis de parella o problemes de gestió en el marc de la família.

Teràpia de parella

Quan pot ser útil?

És recomanable quan es produeix un distanciament emocional i físic en el temps, degut  múltiples causes que porten a la incomunicació, dificultats en la convivència i sofriment dels dos membres de la parella.
La teràpia ajuda a comprendre les causes del distanciament i dóna recursos per al canvi i la presa de decisions.

Teràpia familiar

Quan la família es converteix en un espai d’estrès i conflicte continu, pot ser útil algunes sessions familiars  per a l’augment de la comprensió mútua i el suport emocional entre els membres de la mateixa; el desenvolupament d’estratègies de afrontament i habilitats de resolució de problemes davant diferents dilemes i situacions de la vida.
Amb l’arribada del primer fill es crea “la família” i amb això molts  canvis que afecten a la relació de parella, a la nostra escala de valors i creences, la nostra autoestima i necessitat de desenvolupar habilitats parentals i de relació que fins llavors no eren necessàries . Si afegim la nostra relació amb la nostra família  d’origen (pares, germans, avis) el conflicte és inevitable i la necessitat d’assessorament una opció útil.

Si vols més informació sense compromís pots posar-te en contacte a través del formulari que trobaràs més a baix o trucant al telèfon 600309204.

Si vol contactar amb nosaltres, si us plau, envieu-nos un missatge omplint el següent formulari i ens posarem en contacte amb vostè en breu.

Contacti amb mi

Contacti amb mi

Enviando