Cuidarse cuando se está en duelo; emociones y nutrición.
La tristeza, la ira y otras emociones que sentimos en momentos de pérdida y/o dolor, afectan a la forma de alimentarnos. Lo que comemos influye directamente en nuestros estados de ánimo.
Hablaremos de qué tipo de dieta nos puede ayudar en momentos de pérdidas y duelo, centrándonos en los alimentos que pueden ayudar en el equilibrio emocional y recursos que podemos utilizar para gestionar nuestras emociones.

Ponentes:
Victoria Gª Framis Doctora en Biología y Dietista
Natalia C. de Sobregrau Psicóloga y terapeuta familiar

Lugar y fecha:
Av. Diagonal 512 1º2ª / Martes 14 de junio 19h

https://nexesalut.es/event/conferencia-en-centro-aves/

Cuidar-se quan s’està en dol; emocions i nutrició.
La tristesa, l’ira i altres emocions que sentim en moments de pèrdua i/o dol, afecten a la forma d’alimentar-nos. El que mengem influeix directament en els nostres estats d’ànim.
Parlarem de quin tipus de dieta ens pot ajudar en moments de pèrdues i dol, centrant-nos en els aliments que poden ajudar en l’equilibri emocional i recursos que podem utilitzar per gestionar les nostres emocions.

Ponents:
Victoria Gª Framis Doctora en Biologa i Dietista
Natalia C. de Sobregrau Psicòloga i terapeuta familiar

Lloc i data:
Av. Diagonal 512 1º2ª / Dimarts 14 de juny 19h

https://nexesalut.es/ca/event/conferencia-en-centro-aves/