“Si fas el que has fet sempre no arribaràs més lluny del que sempre has arribat.”. Anònim
Victoria García Framis

Dietètica i nutrició

Formació

Tècnic Superior en Dietètica i Naturopatia, amb estudis complementaris de cuina terapèutica-naturista i fitoteràpia. Institució Sanitària Roger de Llúria (2006-2009).
Titulació oficial sanitària (DOGC núm. 2622, d’abril de 1998)

Postgrau en Dietètica i Nutrició. Universitat Ramon Llull – . (2003-2006).

Doctora en Biologia. Universitat Autònoma de Barcelona (1986-1992).

Llicenciada en Biologia. Universitat Autònoma de Barcelona (1980-1985).

Docència

ISMET Institut Superior de Medicines Tradicionals. Professora de Dietoteràpia (2013-2023).

Centres Cívics .Ajuntament de Barcelona. Cursos i  tallers  de Nutrició i dietètica (2013-2023).

Universitat Pompeu Fabra. 2013-2017. Jornades Setmana Saludable. Conferenciant

Universitat Ramon Llull. Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna. Professora en el Postgrau de Dietètica i Nutrició (cursos 2010-2011 i 2011-2012).
Tutora de treballs de final de carrera de la diplomatura de Nutrició Humana i Dietètica. Secretària del Tribunal avaluador (cursos 2010-2011 i 2011-2012).

Projectes i reconeixements

ADITEC. Associació de tècnics dietistes (www.dietistes-aditec.com)
Vicepresidenta (2009-2015)

Projecte  Fundació La Marató de TV3. Projecte liderat per l’Agència de Salut Pública de Barcelona.
Investigador col·laborador (2013)

TDI SA Tecnologia para Diagnóstico e Investigación, Barcelona
Responsable de la Delegació de Catalunya (1994- 2001).

Primer premi d’investigació en infertilitat masculina, Associació Espanyola d’Andrologia (1990)

Serveis:

Dietètica i nutrició

CONFERÈNCIES 2016

El DOL. EMOCIONS PRINCIPALS i NUTRICIÓ Centre AVES,  14 de juny ALIMENTACIÓ i EMOCIONS Departament de Salut Pública, Ajuntament del Prat de Llobregat, 31 de maig ALIMENTACIÓ i EMOCIONS Universitat Pompeu Fabra, 12 i 13 d’abril LA DIETA DEL PALEOLÍTIC Herbodietètica Coliseum, 10 de febrer i 9 de març

CONFERÈNCIES 2015

DUBTES I MITES SOBRE ALIMENTACIÓ MENJARS DE CARMANYOLA SALUDABLES Jornades de la Setmana Saludable, Universitat Pompeu Fabra, 14 i 15 d’abril Herbodietètica Coliseum, 11 de març i 10 de juny ALIMENTACIÓ EN L’EDAT ESCOLAR Escola Manyanet, Molins de Rei, 3 de juny OSTEOPOROSI i ALIMENTACIÓ Botiga Granel, 27 de maig

CONFERÈNCIES 2014

DOLOR CRÒNIC, ALIMENTACIÓ i ACTIVITAT FÍSICA Ajuntament del Prat del Llobregat, 25 de març DIETA SALUDABLE Jornades de la Setmana Saludable, Universitat Pompeu Fabra, 7 i 9 d’abril

CONFERÈNCIES 2013

ALIMENTACIÓ i OSTEOPOROSI Espai Putxet. Centre Cívic, m ELS BENEFICIS D’UNA DIETA SALUDABLE Jornades de la Setmana Saludable, Universitat Pompeu Fabra, 17 i 18 d’abril
Falca ràdio UPF AL.LÈRGIES I INTOLERÀNCIES ALIMENTÀRIES ISMET Instituto Superior de Medicina Tradicional, febrer

CONFERÈNCIES 2011-2012

ALIMENTACIÓ I SALUT
TALLER DE REMEIS NATURALS RECOMANACIONS DIETÈTIQUES PER ACONSEGUIR UNA BONA SALUT ÒSSIA Centre de Salut La Placeta, Verges (Girona)

CONFERÈNCIES 2010-2011

DIETA DEPURATIVA
LA MENOPAUSA: UNA TRANSICIÓ NATURAL DE LA VIDA Nexesalut FORMACIÓ EN CELIAQUIA: situació actual Centre Marsans Universitas LA MALALTIA CELÍACA: ALGUNES RESPOSTES Biocultura, 2011

2013-2023

Ajuntament de Barcelona. Centres Cívics. Professora: cursos, conferencies i tallers.

2013-2017

Universitat Pompeu Fabra.  Conferenciant. Jornadaes Setmana Saludable .  2013-2017.

2013-2023

ISMET Institut Superior de Medicines Tradicionals. Professora de dietoteràpia
Salut intestinal (en línia)
http://cursodenaturopatia.es/salud-intestinal-online/

2013

CONFERÈNCIA GRATUÏTA: Al·lèrgies e intoleràncies alimentàries
Inici: dimecres 16 de gener de 2013
Horari: de 10 a 11 h
Modalitat: presencial i en línia
Continua llegint

Salut intestinal (presencial)
http://cursodenaturopatia.es/salud-intestinal/

2010-2011/ 2011-2012

Universitat Ramon Llull. Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna. Professora col·laboradora en el Postgrau de Dietètica i Nutrició

2011

ISPA Institut de Sociologia i Psicologia Aplicades
Professora del curs d’atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials
Matèries impartides: Dietètica i nutrició/ Formació en manipulador d’aliments

Victoria García Framis

Aportació dels fongs medicinals a la salut humana. FEFAC

Revista de la Federació d´Associacions de Farmàcies de Catalunya. Juliol 2020

LA VANGUARDIA . “Un vermut apto para todos los públicos”, a Salut Activa, monogràfic “Vivir sin gluten” (maig 2015)

ETS EL QUE MENGES. Revista digital de salud i nutrició. 2011-2014

El PUNT. AVUI. Desembre 2012

REVISTA ECOVITAL abril-maig 2012

REVISTA ESPIRAL 42: SALUT INTESTINAL. Marzo 2010

Revista Grup Àgata. Associació Catalana de Dones Afectades de Càncer de Mama . Desembre 2006

Contacti amb mi

Contacti amb mi

Enviando