Formació
Tècnic Superior en Dietètica i Naturopatia, amb estudis complementaris de cuina terapèutica-naturista i fitoteràpia. Institució Sanitària Roger de Llúria (2006-2009).
Titulació oficial sanitària (DOGC núm. 2622, d’abril de 1998)
Postgrau en Dietètica i Nutrició. Universitat Ramon Llull – . (2003-2006).
Doctora en Biologia. Universitat Autònoma de Barcelona (1986-1992).
Llicenciada en Biologia. Universitat Autònoma de Barcelona (1980-1985).
Docència
ISMET Institut Superior de Medicines Tradicionals. Professora de Dietoteràpia (2013-2023).
Centres Cívics .Ajuntament de Barcelona. Cursos i tallers de Nutrició i dietètica (2013-2023).
Universitat Pompeu Fabra. 2013-2017. Jornades Setmana Saludable. Conferenciant
Universitat Ramon Llull. Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna. Professora en el Postgrau de Dietètica i Nutrició (cursos 2010-2011 i 2011-2012).
Tutora de treballs de final de carrera de la diplomatura de Nutrició Humana i Dietètica. Secretària del Tribunal avaluador (cursos 2010-2011 i 2011-2012).
Projectes i reconeixements
ADITEC. Associació de tècnics dietistes (www.dietistes-aditec.com)
Vicepresidenta (2009-2015)
Projecte Fundació La Marató de TV3. Projecte liderat per l’Agència de Salut Pública de Barcelona.
Investigador col·laborador (2013)
TDI SA Tecnologia para Diagnóstico e Investigación, Barcelona
Responsable de la Delegació de Catalunya (1994- 2001).
Primer premi d’investigació en infertilitat masculina, Associació Espanyola d’Andrologia (1990)
Serveis:
CONFERÈNCIES 2016
El DOL. EMOCIONS PRINCIPALS i NUTRICIÓ Centre AVES, 14 de juny ALIMENTACIÓ i EMOCIONS Departament de Salut Pública, Ajuntament del Prat de Llobregat, 31 de maig ALIMENTACIÓ i EMOCIONS Universitat Pompeu Fabra, 12 i 13 d’abril LA DIETA DEL PALEOLÍTIC Herbodietètica Coliseum, 10 de febrer i 9 de marçCONFERÈNCIES 2015
DUBTES I MITES SOBRE ALIMENTACIÓ MENJARS DE CARMANYOLA SALUDABLES Jornades de la Setmana Saludable, Universitat Pompeu Fabra, 14 i 15 d’abril Herbodietètica Coliseum, 11 de març i 10 de juny ALIMENTACIÓ EN L’EDAT ESCOLAR Escola Manyanet, Molins de Rei, 3 de juny OSTEOPOROSI i ALIMENTACIÓ Botiga Granel, 27 de maigCONFERÈNCIES 2014
DOLOR CRÒNIC, ALIMENTACIÓ i ACTIVITAT FÍSICA Ajuntament del Prat del Llobregat, 25 de març DIETA SALUDABLE Jornades de la Setmana Saludable, Universitat Pompeu Fabra, 7 i 9 d’abrilCONFERÈNCIES 2013
ALIMENTACIÓ i OSTEOPOROSI Espai Putxet. Centre Cívic, m ELS BENEFICIS D’UNA DIETA SALUDABLE Jornades de la Setmana Saludable, Universitat Pompeu Fabra, 17 i 18 d’abril Falca ràdio UPF AL.LÈRGIES I INTOLERÀNCIES ALIMENTÀRIES ISMET Instituto Superior de Medicina Tradicional, febrerCONFERÈNCIES 2011-2012
ALIMENTACIÓ I SALUT TALLER DE REMEIS NATURALS RECOMANACIONS DIETÈTIQUES PER ACONSEGUIR UNA BONA SALUT ÒSSIA Centre de Salut La Placeta, Verges (Girona)CONFERÈNCIES 2010-2011
DIETA DEPURATIVA LA MENOPAUSA: UNA TRANSICIÓ NATURAL DE LA VIDA Nexesalut FORMACIÓ EN CELIAQUIA: situació actual Centre Marsans Universitas LA MALALTIA CELÍACA: ALGUNES RESPOSTES Biocultura, 20112013-2023
Ajuntament de Barcelona. Centres Cívics. Professora: cursos, conferencies i tallers.
2013-2017
Universitat Pompeu Fabra. Conferenciant. Jornadaes Setmana Saludable . 2013-2017.
2013-2023
ISMET Institut Superior de Medicines Tradicionals. Professora de dietoteràpia
Salut intestinal (en línia)
http://cursodenaturopatia.es/salud-intestinal-online/
2013
CONFERÈNCIA GRATUÏTA: Al·lèrgies e intoleràncies alimentàries
Inici: dimecres 16 de gener de 2013
Horari: de 10 a 11 h
Modalitat: presencial i en línia
Continua llegint
Salut intestinal (presencial)
http://cursodenaturopatia.es/salud-intestinal/
2010-2011/ 2011-2012
Universitat Ramon Llull. Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna. Professora col·laboradora en el Postgrau de Dietètica i Nutrició
2011
ISPA Institut de Sociologia i Psicologia Aplicades
Professora del curs d’atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials
Matèries impartides: Dietètica i nutrició/ Formació en manipulador d’aliments
Aportació dels fongs medicinals a la salut humana. FEFAC
Revista de la Federació d´Associacions de Farmàcies de Catalunya. Juliol 2020
LA VANGUARDIA . “Un vermut apto para todos los públicos”, a Salut Activa, monogràfic “Vivir sin gluten” (maig 2015)
ETS EL QUE MENGES. Revista digital de salud i nutrició. 2011-2014
- El trigo Jeija ( Xeixa)
- Sensibilidad al gluten no celiaca.
- Beneficios de los probioticos y prebioticos en la dieta del celiaco.
- Viajar cuando tienes celiaquia o intolerancias alimentarias.
- La lactancia protege a los celiacos.
- La enfermedad celiaca y su dieta.
REVISTA ECOVITAL abril-maig 2012
REVISTA ESPIRAL 42: SALUT INTESTINAL. Marzo 2010
Revista Grup Àgata. Associació Catalana de Dones Afectades de Càncer de Mama . Desembre 2006