Spinologia – Teràpia Cràni-Sacral – Harmonització Energètica

Spinologia

La nostra columna vertebral pateix desajustamnets per causes diverses, com per exemple el naixement, caigudes, males postures, estrès, etc. Aquests desajustaments, que en principi no presenten sensacions de dolor, amb el temps poden ser causa de molts problemes. Aplicant una tècnica molt eficaç i delicada s’ajuda els músculs del cos a corregir la tendència vertebral.

Teràpia Cràni-Sacral (TSC) i Alliberament Somato-Emocional (LSE I)

Hi ha malalties que comencen per processos psicosomàtics no resolts. Les dites populars ja parlen de la relació entre les emocions i els òrgans: “posar-se pedres al fetge”, “tenir maldecaps”. Durant una sessió, la persona pot reviure o experimentar sensacions i emocions relacionades amb l’incident original del problema o trauma no resolt, i això és senyal de curació i alliberament.

Harmonització Energètica

Intervé en el camp magnètic i punts energètics vitals que influencien directament tota la nostre estructura. Aquests punts energètics, quan hi ha densitat, condicionen la circulació de l’energia vital o prànica. Hi ha situacions cotidianes que afecten la qualitat de l’energia, com per exemple pensaments negatius, relacions tòxiques, hàbits poc sans, etc. i fa falta un compromís d’autoestima per superar-ho, perquè pertanyen a dinàmiques aferrades a l’inconscient, gairebé ancestrals. Les intervencions d’harmonització energètica Anchsma ajuden a posar llum a tot allò que ens limita i a mantenir una bona higiene energètica.

Si vol contactar amb nosaltres, si us plau, envieu-nos un missatge omplint el següent formulari i ens posarem en contacte amb vostè en breu.

Contacti amb mi

Contacti amb mi

Enviando