Testimonis sobre la Victoria García Framis

Victòria, volia donar-te les gràcies per la teva amabilitat i bon tracte. Ha estat molt positiu per mi la sol·lució dels meus problemes intestinals. Una abraçada.
Suspiros, 87 anys

Estic molt satisfeta de l’ajut que he rebut de la Victòria .
Patia des de molts anys de diarrea crònica sense cap solució amb la medicina oficial i últimament agreujada per una medicació hormonal que necessito per evitar una recidiva d’un càncer de mama. La Victòria m’ha ajudat molt a compensar-la .
Valoro molt especialment la seva professionalitat a l’hora de fer primer un bon diagnòstic . En el meu cas, objectivat per un anàlisi de disbiosi- anàlisi de la flora intestinal-. A partir d’aquestes dades i la seva experiència , un tractament a base de productes naturals ( probiòtics, minerals etc ) i un canvi en l’hàbit alimentari han fet que la millora hagi estat molt considerable i encara segueixo amb les seves recomanacions i … millorant.
Per suposat que li estic molt agraïda .
M. Jesús, 68 anys

Agraïment per la direcció i recomanacions de la Victòria .Després de 14 anys d’una operació de càncer de còlon, havia provat tot tipus de laxants i no havia aconseguit un ritme normal en les deposicions.
Ara, seguint els seus consells, guies nutricionals i ajuda probiòtica he aconseguit la normalitat.
Actualment no prenc cap medicament i segueixo bé només amb les seves recomanacions nutricionals.
Sebastià, 71 anys

Vaig començar a visitar-me amb la Victòria, farà uns 9 anys, perquè volia quedar-me embarassada però el meu pes era massa baix. A partir d’aquí, em va donar unes pautes per anar guanyant pes de forma saludable, que vaig aplicar a la meva forma de menjar i que m’han ajudat a tenir una alimentació sana i conscient. Durant aquests anys i fins a dia d’avui, he anat fent-li consultes sobre altres qüestions que han anat sorgint com la meva intolerància al gluten o l’alimentació dels meus fills en etapes primerenques (ara en tinc 3) i no he dubtat en recomanar-la com a professional a gent de la meva família tant pel seu tracte proper com pel seu rigor a l’hora de treballar.
Agnès, 40 anys