Nexe dona salut – Àrea de les emocions

L’ÀREA EMOCIONAL DE LA DONA

Des de  l’àrea psicològica i emocional oferim un servei d’assessorament i psicoteràpia en els diferents etapes de la dona:

Maternitat: En l’etapa de pre-concepció la psicologia pot ajudar a treballar les pors de cara a una futura maternitat i les bloqueigs que aquestes pors genera. (infertilitat, ansietat, sentiments de rebuig )

Al igual que durant l’embaràs si es tracta d’embarassos d’alt risc o acompanyament en avorts, o altres problemes que es puguin presentar.

Criança: una vegada som mares se’n presenten múltiples dubtes i inseguretats que de vegades desenvoquen en depressió, ansietat o rebuig del nostre rol de mares. El nostres tallers de criança, juntament amb orientacions puntuals de reforç i escolta, poden servir d’anclatge per afavorir la seguretat de la mare i despertar la seva saviesa interna.

A nivell de parella oferim l’espai de teràpia per treballar el distanciament emocional i físic degut a múltiples causes. La teràpia ofereix l’espai per entendre aquest distanciament i donar recursos pel canvi.

Psicoteràpia individual: En qualsevol etapa del cicle vital se’ns pot plantejar dubtes, ansietat, crisis i pors. Un espai individual permet adquirir una major comprensió d’una mateixa,  aconseguir canvis positius i augmentar l’autoestima entre d’altres millores.

PSICOLOGA: NATALIA COMALRENA DE SOBREGRAU HUMET