Nexe dona salut – Àrea energètica

ÀREA D’HARMONITZACIÓ ENERGÈTICA DONA

Els tractaments d’harmonització energètica Anschma, en aquest apartat de la dona, estan bàsicament enfocats als tractaments pal.liatius.

Des de l’harmonització energètica Anschma s’acompanya la persona en el seu procés dolorós.

Quan patim una malaltia com un càncer i estem en tractament agressiu, situats en un dilema entre la vida i la mort, o quan patim una pèrdua dolorosa, un dol que ens trenca per dins o patim un dolor físic crònic que no ens deixa viure plenament, no només ho vivim des del nostre cos físic, mental i emocional, sinó que hi està implicada tota la nostra estructura energètica i la nostre ànima.

És bo ajudar en el procés que viu la persona, ja sigui complementant els tractaments de químio, ràdio o farmacològics o amb una assistència psicològica desde el camp energètic.

Abordar la malaltia des de l’harmonització energètica ens apropa al nostre ésser de manera que sanem l’ànima i ajudem a sanar el cos.

Una de les grans respostes de sanació en persones que han patit un cáncer o una malaltia que ha representat un gran dilema de vida és que donen gràcies a la malaltia en el sentit que han trobat a través d’ella un sentit a la vida,  fins i tot,  si no han pogut superar  fisicament  la malaltia,  s’han reconciliat amb la mort.

Una de les finalitats de l’harmonització energética Anschma és alinear-nos  amb la nostra ànima.

Terapeuta: Josep Maria Torres