Testimonis sobre Josep Maria Torres Ros

Vaig conèixer a en JosepM fa molts anys. Trobar-lo a ell i la seva manera de treballar el cos i l’ànima, va proporcionar un canvi radical a la meva vida.

La seva forma tant acurada i tant respectuosa de tocar el cos, i les preguntes que acompanyen el treball, va ser impactant. El meu detonant va ser un dolor físic, i gràcies al seu acompanyament, i a la seva tècnica, vaig poder-lo associar a un dolor emocional que no havia estat conscient fins llavors.

Segueixo, després de tants anys, confiant en el seu bon “saber fer” i m’encomano a les seves mans sempre que en tinc necessitat.

 

CC psicòloga. 48 anys

La teràpia amb el JosepM, representa per a mi la reconciliació amb el cos físic. Aprendre a escoltar i acceptar el que té a dir-me.

 

Mireia

Estic encantada amb el tractament d’en JosepM. Em sento molt millor del problema de les cervicals, és molt bo en la seva feina com a spinòleg i crani-sacral. Ell és una persona molt sensible, i sap veure molt ràpid el perquè d’aquestes tensions.

MG

En JosepM és un “manetes” del cos físic i energètic. És un gran professional,  confio plenament amb ell, sempre que ho necessito hi tinc molt bons resultats en les seves sessions.

Anna Maria Abellan

Els tractaments del Josep M van molt més enllà del benestar físic, la seva sensibilitat ens permet connectar  també amb la profunditat del ser.

 

MT