“El secret de l’existència humana consisteix no només a viure sinó a trobar un motiu per viure”.
Fedor Dostoievski

Josep Maria Torres

Spinologia - Teràpia Cràni-Sacral - Harmonització Energètica

Josep Maria Torres Ros. Terapeuta cràni-sacral , spinòleg i harmonitzador energètic.

Ceramista i escultor de professió, l’any 1990 comença a introduir-se es el món de les teràpies complementàries a través de la reflexologia podal. Estudia Spinology a l’escola de València, Teràpia Crani-Sacral a l’escola APTI i a l’Institut Upletger amb seu a Granada. L’any 2000 entra en contacte amb la harmonització energètica de l’escola Anschma i decideix iniciar la formació per tractar les estructures físiques subtils (cossos subtils, xacres, cor, consciència , timus). Paral.lelament segueix cursos d’Anatomia Neuro-Funcional i de la plasticitat o regeneració del sistema nerviós, impartits pel Dr. Nelson Annunciato, expert en neurociències de les universitats de Sao Paulo i Colònia. Diplomat en el mètode Samsarah II de Sarah Diane Pomerleau (exploració conscient del trànsits). En el seu procés professional, crea un protocol de diagnòstic i tractament que integra les diferents tècniques, des del cos físic al cos subtil.

Actualment col.labora en diferents centres a Figueres, Olot i Barcelona.

Ha impartit classes de spinology i és col·laborador del programa de ràdio Vilafant (Alt Empordà) per conscienciar sobre la importància de la higiene energètica i com els desajustaments de la columna vertebral afecten a la química del cos.

 

Serveis:

Spinologia, Teràpia Cràni-Sacral, Harmonització Energètica

Contacte conmigo

Contacte conmigo

Si quiere contactar con nosotros, por favor, envíenos un mensaje rellenando el siguiente formulario y nos pondremos en contacto con usted en breve.

Enviando