Psicología

Quan et pot ser útil demanar ajut a un psicòleg?

Acudir a un psicòleg et pot ser necessari si es donen alguns dels motius següents, que et porten a patir i et dificulten portar el teu dia a dia amb normalitat.

Temes d’Ansietat

  • Sentir-se nerviós i irritable sense aparentment, una raó concreta.
  • Sentir sovint, opressió en el pit, dificultat per respirar i palpitacions sense causa física que ho expliqui.
  • Sentir por al desconegut,  als canvis. Por a utilitzar transport, ascensors, i molts altres recursos que la ciutat ofereix.
  • Dificultats per dormir, nusos en l’estómac, marejos i sensació de pèrdua de control.

Potser es tracta d’un període d’ansietat en el qual parlar d’això, descobrir el bloqueig i buscar solucions sigui el que necessites.

Un espai terapèutic et pot ajudar.

Situacions de dol, pèrdues i/o depressió

  • Tristesa profunda, descoratjament, falta de motivació.
  • Desil·lusió i/o dificultat de projectar desitjos en el futur.
  • Ganes de no fer res, ni assumir responsabilitats.
  • Pensaments repetitius que no ajuden a mobilitzar-se.

Pot ser que es tracti d’algun dol recent, o alguna pèrdua que ens passa desapercebuda o pèrdua real , divorci o altres raons .

Demanar ajuda a un psicòleg et pot servir per sentir-te comprès/a i escoltat/da  en el teu dolor amb respecte, sense pressions ni consells banals, amb confidencialitat i professionalitat i sobretot molt tacte i amabilitat per anar desfent els nusos emocionals i aconseguir contactar una altra vegada amb la il·lusió, l’alegria i els nous i desitjos.

La psicologia pot també ajudar en períodes de desorientació  per un canvi de vida important: pànic escènic, separació, criança de fills, crisi matrimonial, canvis de cicle vital, i molt altres múltiples motius que t’estan fent Patir.

Pel meu bagatge i formació, la meva forma de treballar és des de l’enfocament de teràpia familiar sistèmica i teràpia integradora. Utilitzant l’escolta, la paraula i quan és convenient el llenguatge del cos com eines de  millora.

La meva especialització es el treball amb adults i adolescents. En aquest segon cas faig sessions familiars o trobades amb els pares per treballar habilitats parentals o donar pautes i suport en la criança.

Pots consultar sense compromís si una ajuda psicològica pot ser el millor per a tu en aquests moments, contactant amb el formulari que trobaràs més avall o al trucant al 600309204.

Si vol contactar amb nosaltres, si us plau, envieu-nos un missatge omplint el següent formulari i ens posarem en contacte amb vostè en breu.

Contacti amb mi

Contacti amb mi

Enviando