Blog

Noticies, articles d’opinió i activitats

Curs Procrastinació i estrès: l’art de prendre decisions justes i efectives. Centre cultural la Casa Elizalde. 18 de gener al 5 d’abril 2018

Una font important d’estrès es dóna quan aplacem decisions o activitats importants per d’altres irrellevants creant, a la llarga, més frustració. Coneixerem els factors que influeixen en la presa de decisions i adquirirem eines i recursos per decidir, amb més seguretat i tranquil·litat, quines són les nostres prioritats.
Docent: Natàlia C. de Sobregrau
Tots els dijous de 19.30 a 21:00h
Inscripcions: www.casaelizalde.com

Taller teòric-pràctic de Dietoteràpia. Centre Cívic Urgell 15 gener-19 març

Parlarem de la importància de l’alimentació en la prevenció de malalties. Coneixerem les propietats dels aliments més terapèutics i el seu efecte sobre l’organisme i això ens ajudarà a construir una alimentació guaridora que contribuirà a millorar afeccions lleus i a prevenir malalties. En aquesta edició combinarem la part teòrica amb pràctica culinària. Aprendrem a elaborar algunes receptes adequades a diferents patologies i degustarem els plats elaborats

Víctimes o herois. Lola Casals

Una vegada algú em va dir, tu què prefereixes ser, víctima o heroïna? Per descomptat heroïna, vaig dir jo. No tenia ni idea que era una cosa que es podia escollir. Però la veritat és que en aquell moment no vaig entendre la profunditat d’una pregunta aparentment trivial.

Qui va dir por? Lola Casals

De vegades, arriba un moment en la vida en què necessitem un canvi, o ens veiem abocats a això per les circumstàncies que siguin. És probable que tinguem idees o projectes en ment, o no, però pot passar que ens freni la por, o que aquesta mateixa por ens empenyi a fer alguna acció poc meditada.

Salut de les dones. 28 de maig 2016. Alimentació i emocions

El nostre estat emocional està influït pel que mengem i assimilem. L’estrès, l’ansietat, les pors, la tristesa, la depressió,… estan relacionats amb certs aliments específics que consumim sovint o, fins i tot, cada dia.

Per ser conscients de les nostres emocions cal primer escoltar el nostre sistema digestiu, perquè moltes vegades serà el lloc on quedi reflectit el nostre estat d’ànim.