Blog

Noticies, articles d’opinió i activitats

Taller de Qigong per la columna cervical. 7 de febrer al 28 de març

Taller de Qigong per la columna cervical. 7 de febrer al 28 de març

El mètode “ Jing Zhui Gong” que treballarem, està especialment indicat en casos de dolor, contractures, pèrdua de mobilitat, mals de cap, mareigs, vertígens, dolor en els braços i formigueig a les mans, ja que els exercicis activen els diferents meridians energètics que circulen per l´esquena ajudant a prevenir el dolor i preservant la bona salut.

Taller Artteràpia. Febrer- Abril 2019

Taller Artteràpia. Febrer- Abril 2019

Pintura terapèutica, llum i color. Modelat amb fang. Dibuix de formes. Eines per al creixement personal mitjançant la creativitat artística. Recursos per estimular actituts positives.
Taller de 12 sessions. Tots els dimecres de 18.00 a 20.30h.
Elisabet Medina. Pintora artterapeuta.
Inscripcions: info@nexesalut.es

Taller Alimentació. Centre Civic Urgell

Taller Alimentació. Centre Civic Urgell

En aquesta edició coneixerem els aliments més saludables que ens ofereix la primavera,...moment de canvi en què el cos  s´activa i té una tendencia natural cap a la depuració. Bon moment per fer depuració i poder entrar en la nova estació amb energies...

Curs Procrastinació i estrès: l’art de prendre decisions justes i efectives. Centre cultural la Casa Elizalde. 18 de gener al 5 d’abril 2018

Una font important d’estrès es dóna quan aplacem decisions o activitats importants per d’altres irrellevants creant, a la llarga, més frustració. Coneixerem els factors que influeixen en la presa de decisions i adquirirem eines i recursos per decidir, amb més seguretat i tranquil·litat, quines són les nostres prioritats.
Docent: Natàlia C. de Sobregrau
Tots els dijous de 19.30 a 21:00h
Inscripcions: www.casaelizalde.com

Taller teòric-pràctic de Dietoteràpia. Centre Cívic Urgell 15 gener-19 març

Taller teòric-pràctic de Dietoteràpia. Centre Cívic Urgell 15 gener-19 març

Parlarem de la importància de l’alimentació en la prevenció de malalties. Coneixerem les propietats dels aliments més terapèutics i el seu efecte sobre l’organisme i això ens ajudarà a construir una alimentació guaridora que contribuirà a millorar afeccions lleus i a prevenir malalties. En aquesta edició combinarem la part teòrica amb pràctica culinària. Aprendrem a elaborar algunes receptes adequades a diferents patologies i degustarem els plats elaborats

Categories

Arxiu