Blog
Noticies, articles d’opinió i activitats
Setmana Saludable 8 i 12 de maig 2017
Tornem a la Universitat Pompeu Fabra!
Xerrada a càrrec de Victòria Garcia: “Si ens hem passat,…És hora de depurar!.”
Activitat amb reconeixement de crèdit ECTS
MLC Mètode d’Alliberació de les Cuirasses. Del 3 de maig al 28 de juny
És una tècnica psicocorporal i energètica per alliberar les cuirasses que bloquegen la circulació d’energia en el nostre cos.
Curs de Qigong. Les 12 Joies. Del 6 d’abril al 22 de juny
Shí èr duàn jǐn: Els 12 Brocats de Seda o 12 Joies és un sistema de Qigong que es realitza assegut. És originari de "Els 8 Brocats de Seda o 8 Joies" i es realitza de peu. La seva creació es situa al principi de la dinastia Ming (1368-1644). Aquest sistema de Qigong...
Nova edició del Taller Els aliments que ens curen
Nova edició del Taller Coaching Nutricional. Centre Cultural Casa Elizalde. Del 27 d’abril al 22 de juny
Adquirir bons hàbits alimentaris sense dir adéu al plaer de menjar és possible.
Taller de Mindfulness amb Ferran Mestanza. Obrir el cor al moment present. 1 d’abril 2017 de 10:00 a 14:00h
“La vida només està disponible en el moment present.”
Thich Nhat Hanh
El mindfulness és la qualitat innata de ser conscient d’allò que estàs experimentant mentre ho estàs experimentant. El seu cultiu disminueix l’estrès, millora l’equilibri emocional i desenvolupa un estat mental de presència i compassió.
Víctimes o herois. Lola Casals
Una vegada algú em va dir, tu què prefereixes ser, víctima o heroïna? Per descomptat heroïna, vaig dir jo. No tenia ni idea que era una cosa que es podia escollir. Però la veritat és que en aquell moment no vaig entendre la profunditat d’una pregunta aparentment trivial.
Noves edicions 2017 del Taller: Els aliments que ens curen. Centre Cívic Urgell.
Centre Cultural Casa Elizalde. Curs Nutrició i Coaching. 26 de gener al 30 de març 2017
Tingues cura de l’alimentació per sentir-te bé!
Qui va dir por? Lola Casals
De vegades, arriba un moment en la vida en què necessitem un canvi, o ens veiem abocats a això per les circumstàncies que siguin. És probable que tinguem idees o projectes en ment, o no, però pot passar que ens freni la por, o que aquesta mateixa por ens empenyi a fer alguna acció poc meditada.
Salut de les dones. 28 de maig 2016. Alimentació i emocions
El nostre estat emocional està influït pel que mengem i assimilem. L’estrès, l’ansietat, les pors, la tristesa, la depressió,… estan relacionats amb certs aliments específics que consumim sovint o, fins i tot, cada dia.
Per ser conscients de les nostres emocions cal primer escoltar el nostre sistema digestiu, perquè moltes vegades serà el lloc on quedi reflectit el nostre estat d’ànim.
Conferencia al Centre AVES “El dol: emocions principals i nutrició”
Cuidar-se quan s'està en dol; emocions i nutrició. La tristesa, l’ira i altres emocions que sentim en moments de pèrdua i/o dol, afecten a la forma d'alimentar-nos. El que mengem influeix directament en els nostres estats d'ànim. Parlarem de quin tipus de dieta ens...
Setmana Saludable UPF abril 2016
La Setmana Saludable a la Universitat Pompeu Fabra (UPF) neix amb l’objectiu de promocionar els hàbits saludables.
Conferència gratuïta Coaching per a la salut. 27 gener 2016 de 19 a 20:30h
Les malalties són viscudes com una cosa que ve de fora, cosa que ens ha tocat patir. I aparentment, això és veritat. Ara bé, cal preguntar-se per què en unes circumstàncies similars, uns posen malalts i altres no. O per què uns es curen i altres no ho fan. És així de...
Salut Intestinal curs en línia 2016
Com sabreu la resposta a molts dels problemes de salut del nostre organisme l‘hauríem de buscar en els intestins. És per això que us recomanem aquest curs en línea sobre salut intestinal en què us endinsareu en el coneixement de l’ecosistema ... coneixereu quines són...